Mijn naam is Wi-ja Boelhouwers, echtgenote en moeder van vijf kinderen,  groepsleerkracht in het basisonderwijs, gedragsspecialist, kindercoach en opvoedcoach. Bij het opvoeden van mijn eigen kinderen heb ik gemerkt hoe belangrijk het is dat ieder kind op zijn/haar eigen wijze  mag opgroeien en opbloeien tot een eigen individu.
In mijn werk als leerkracht merkte ik dat er een groeiende behoefte is om kinderen goed te begeleiden op sociaal emotioneel gebied.

In mij groeide het verlangen en de passie om kinderen hierin te begeleiden. Om kinderen bewust te maken van hun eigen kunnen en ze in staat te stellen problemen aan te pakken en op te lossen. Ze helpen om zichzelf te helpen. Ik merkte dat ik graag meer wilde betekenen voor het individuele kind dat net iets extra’s nodig had.

Daarvoor heb ik de Master studie gedragsspecialist aan de Hogeschool Windesheim gedaan. Dit gaf me handvatten om kinderen met extra onderwijsbehoeften nog beter te kunnen begeleiden. Jammer genoeg bemerkte ik dat daar in het onderwijs vaak te weinig tijd voor is.

Daarom ben ik de praktijk “Waardevol – kindercoaching” gestart.
Om elk kind de aandacht en tijd te geven waar ze behoefte aan hebben.